ASOCIATIA MILIOANE DE PRIETENI


Noutati/News

Yogi la “Libearty”

Istoria lui Yogi povestita de el

Povestea Lebedei

Calul din Tărlungeni a fost salvat

Azilul de Câini din Triaj

  Created by wp news slider

   Asociaţia Milioane de Prieteni – Pagina principală

  Bine aţi venit pe site-ul Asociaţiei de Protecţie a Animalelor “Milioane de Prieteni”.

  Asociaţia “Milioane de Prieteni” a fost fondată în 1997 de doamna Cristina şi de domnul Roger Lapis – Consulul Onorific al Franţei în România.

  Atunci erau atât de mulţi câini abandonaţi pe străzile din Braşov, mulţi dintre ei bolnavi şi înfometaţi sau alţii răniţi de maşini.

  Doamna Cristina le-a sărit în ajutor şi a iniţiat construirea unui adăpost pentru câinii abandonaţi…Acesta a fost începutul Adăpostului de Câini de la Triaj.

  În 1998, AMP a început să investigheze sesizările turiştilor cu privire la urşii captivi ţinuţi în cele mai îngrozitoare condiţii, în cuşti din apropierea restaurantelor sau în proximitatea benzinăriilor de pe tot teritoriul României.

  Acest lucru a pus bazele colaborării, în anul 2005, dintre AMP şi World Society for the Protection of Animals (WSPA) în vederea construirii Sanctuarului Libearty de la Zărneşti.

  În zilele noastre, Asociaţia “Milioane de Prieteni” conduce atât Adăpostul de Câini cât şi Libearty – Bear Sanctuary. În aceeaşi măsură, Asociaţia noastră desfăşoară activităţi intensive de protejare a tuturor animalelor din România atât prin diferite proiecte şi campanii punctuale cât şi prin programe de educaţie.

  Vă invităm aşadar să descoperiţi site-ul nostru, să-i cunoaşteti pe prietenii noştri şi, de asemenea, să ne vizitaţi la Braşov!